Werken bij ITA Advies
Leergierig, betrokken, bescheiden…

Wij houden van slim samenwerken als dat het doel toekomt en nemen de leiding als de situatie daar om vraagt. Wij realiseren civieltechnische oplossingen door onze werkprocessen continu te verbeteren, te werken met vakkundige mensen die hun werk leuk vinden en contacten te onderhouden met ons netwerk. Hier laten we onze klanten graag van meeprofiteren.

Bij ITA Advies werken we in een modern en eigentijds kantoor aan de rand van het groenrijke Donkerbroek; een locatie die zowel hard werken als hard ontspannen stimuleert. De openheid en het ongedwongen huiskamergevoel die hier heerst, typeert onze werksfeer. Wij zijn leergierige, betrokken maar bescheiden aanpakkers en staan altijd open voor aanvullend talent in ons team.

call 06-20124816
Werken op een prachtige locatie met een fantastisch team
Maak kennis met onze vakspecialisten
Laurens
Directeur en hoofd GIS/GEO-data
Onze kapitein. Staat aan het roer met de koers op een enthousiast team en succesvolle projecten. Privé koerst hij graag over de Friese wateren samen met zijn gezin.
Ale
Projectmanager civiel
Onze organisator. Heeft zijn zaken goed en praktisch geregeld. Een oprechte Fries die in zijn vrije tijd aan de buis gekluisterd zit voor actuele racesport.
Frank
GIS-specialist
Onze enthousiasteling. Vindt alles top en dat werkt aanstekelijk. Ook privé op standje vol gas, maar dan met autoracen. Ontspant graag met een bananenbiertje.
Jonas
GIS-specialist
Onze fietser. Vindt het bordje ‘Groningen’ het mooiste aan Friesland, maar komt toch nog elke dag trouw op zijn fiets bij ons kantoor aan.
Siemon
GIS-specialist
Onze levensgenieter. Werkt doordeweeks hard aan ons gemeenschappelijk doel en ontspant in het weekend nog harder met een goede borrel en een luie stoel.
Jeen
Tekenaar
Onze Bourgondiër. In zijn tekeningen is zijn brede technische praktijkkennis haarfijn terug te zien. Geniet in zijn vrije tijd zoals het een Bourgondiër betaamt.
Nick
Ontwerper
Onze helper. Heeft een dusdanige passie voor 3D-modellatie dat hij zichzelf hierin regelmatig verliest. Zolang dat maar niet met zijn pakje sigaretten gebeurd.
Vacatures

Heb jij net als wij een neus voor civieltechnische uitdagingen en zie jij jezelf al helemaal werken in onze ongedwongen werksfeer? Dan zou je wel eens een aanwinst voor ons team kunnen zijn. Solliciteer of maak je interesse kenbaar met een open sollicitatie. Stage lopen of afstuderen bij ITA Advies is voor diverse opleidingen mogelijk. Laten we kennismaken!

GIS-specialist
Fulltime beschikbaarheid

Heb jij net als wij een neus voor civieltechnische uitdagingen en zie jij jezelf al helemaal werken in onze ongedwongen werksfeer? Dan zou je wel eens een aanwinst voor ons team kunnen zijn. Solliciteer of maak je interesse kenbaar met een open sollicitatie.

Versterk ons team!