Contact
Welke technische oplossing mogen we voor u realiseren?

Wilt u samenwerken, brainstormen of vrijblijvend kennismaken?

Neem contact met ons op, wij ontmoeten u graag.

Locatie
ITA Advies bevindt zich aan de rand van Donkerbroek op een bijzondere locatie. U vindt onze oprijlaan via het bordje bij de weg. Meteen bij binnenkomst van het pand ziet u ons zitten. Welkom!

call 06-20124816
Welke technische oplossing mogen wij voor u realiseren?
Stuur ons een e-mail
Contactgegevens
ITA Advies
Bovenweg 10
8435 VT Donkerbroek
06-20124816
Maak kennis met onze vakspecialisten
Laurens
Directeur en hoofd GIS/GEO-data
Onze kapitein. Staat aan het roer met de koers op een enthousiast team en succesvolle projecten. Privé koerst hij graag over de Friese wateren samen met zijn gezin.
Ale
Projectmanager civiel
Onze organisator. Heeft zijn zaken goed en praktisch geregeld. Een oprechte Fries die in zijn vrije tijd aan de buis gekluisterd zit voor actuele racesport.
Frank
GIS-specialist
Onze enthousiasteling. Vindt alles top en dat werkt aanstekelijk. Ook privé op standje vol gas, maar dan met autoracen. Ontspant graag met een bananenbiertje.
Jonas
GIS-specialist
Onze fietser. Vindt het bordje ‘Groningen’ het mooiste aan Friesland, maar komt toch nog elke dag trouw op zijn fiets bij ons kantoor aan.
Siemon
GIS-specialist
Onze levensgenieter. Werkt doordeweeks hard aan ons gemeenschappelijk doel en ontspant in het weekend nog harder met een goede borrel en een luie stoel.
Jeen
Tekenaar
Onze Bourgondiër. In zijn tekeningen is zijn brede technische praktijkkennis haarfijn terug te zien. Geniet in zijn vrije tijd zoals het een Bourgondiër betaamt.
Nick
Ontwerper
Onze helper. Heeft een dusdanige passie voor 3D-modellatie dat hij zichzelf hierin regelmatig verliest. Zolang dat maar niet met zijn pakje sigaretten gebeurd.